††††††††††††††† Uw voeten in vakkundige handen

†††††† Medisch Pedicure† Mw. E.J. Stolwijk-Kerkman

Handige links

* www.provoet.nl

De praktijk medisch pedicure Mw. E.J. Stolwijk-Kerkman is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet .

ProVoet is de landelijke brancheorganisatie voor pedicures en behartigt de belangen van ruim 13.000 (aspirant) leden. ProVoet bevordert de kwaliteit en professionalisering van voetverzorging en het beroep pedicure in Nederland. De pedicures die bij ProVoet zijn aangesloten, staan voor kwaliteit en hygiŽne. Deze pedicures zijn te herkennen aan het ProVoet-logo.

 

* www.procert.nl

Het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP) is een systeem dat is ontwikkeld door ProCERT om de kwaliteit van pedicures te waarborgen.

 

* www.stichtingbravo.nl

Stichting Bravo is een stichting zonder winstoogmerk die de kwaliteit van de brancheopleidingen en de examinering van het branchediploma borgt. De examinering van de branchediplomaís wordt uitgevoerd door twee exameninstellingen. Zij staan onder toezicht van een externe en neutrale toezichthouder die wordt ingehuurd door Bravo. Stichting Bravo geeft met ingang van 1 januari 2018 de diplomaís pedicure en medisch pedicure in eigen beheer af. Ook werkt Bravo samen met particuliere opleiders aan de kwaliteit van de brancheopleidingen pedicure en medisch pedicure. 

 

* www.diabetesfonds.nl

Informatie voor diabetespatiŽnten

Steeds meer mensen krijgen diabetes. Natuurlijk groeit de bevolking, en worden we steeds ouder. Maar de maatschappij wordt ook steeds ongezonder en dat vergroot de kans op diabetes type 2. Hoe voorkomen we dat? Daar doen we onderzoek naar. Ook vertalen we opgedane kennis naar de praktijk, om mensen te helpen hun kans op diabetes te verkleinen.

 

†* www.reumafonds.nl

Informatie voor reumapatiŽnten

Het Reumafonds is er voor bijna 2 miljoen Nederlanders met een vorm van reuma. We geven hen voorlichting, advies, steun ťn een stem in de maatschappij. We maken ons samen met hen sterk voor hun belangen bij politiek en zorg. En we financieren en initiŽren wetenschappelijk reumaonderzoek en patiŽntenactiviteiten.

 

* www.novopraktijk.nl

Door gebruik te maken van 3 dimensionale scanapparatuur wordt er bij Novopraktijk gestreefd om de in orthopedische steunzolen gebruikte voetvorm te relateren aan de podotherapeutische corrigerende elementen, terwijl de functionaliteit en een laag tolerantieniveau van de podotherapeutische zolen blijven gewaarborgd.

De (voet)klachten die de podotherapeut behandelt kunnen uiteenlopen van het kind dat minder goed mee kan komen tijdens gym, de (actieve) sporter die optimaal wilt blijven presteren dan wel de tachtigjarige die graag een uur klachtenvrij wilt kunnen wandelen. Het betreft hier dan ook klachten uit het niet dan wel goed functioneren van de voeten zoals enkel-, knie-, heup- en/of rugklachten en overbelasting als gevolg van veel staan en lopen.

 

* www.podotherapieholthuis.nl

Wanneer er klachten in de voet(en) optreden, kunnen er mogelijk ook andere lichamelijke klachten of afwijkingen ontstaan hoger in het lichaam gelegen, bij de enkels, onderbenen, knieŽn, bovenbenen, heupen en rug. Een podotherapeut kan een uitkomst zijn om deze klachten te behandelen en te verhelpen. Een podotherapeut kan ook diabetes Ė en reumapatiŽnten behandelen met voetproblemen.

 

* www.podotherapiebroekman.nl

Podotherapie Broekman in Santpoort-noord is volledig uitgerust met moderne technieken, zodat u volgens de laatste inzichten kunt worden behandeld. De praktijk beschikt over een 3D- scanner. Hiermee worden uw voeten nauwkeurig in de lengte, breedte en hoogte ingescand en kunnen uw podotherapeutische steunzolen optimaal gemodelleerd worden. Dit is van belang om een maximaal effect van de zooltherapie te verkrijgen.

 

* www.rondom.nl

Heeft u pijnlijke knieŽn, enkels, hielen, voeten, tenen en/of nagels of rugklachten? Bent u diabetes- of reumapatiŽnt? Heeft u een beroep waarbij u hele dagen op uw voeten staat? Bent u (top)sporter, of heeft u opgroeiende kinderen met hardnekkige (sport)blessures?

In onze praktijken in west- en oost Nederland verhelpen we deze klachten effectief met de nieuwste- en meest effectieve podotherapieŽn.

 

* www.podotherapie-beverwijk.nl

Podotherapie praktijk Beverwijk is gevestigd in het souterrain van het Rode Kruis Ziekenhuis te Beverwijk.

Zij behandelen en adviseren bij klachten die voortvloeien uit een afwijkend functioneren van de voeten. Onder andere behandelen wij voet-, knie-, heup-, rug- en houdingsklachten maar ook voetproblemen bij diabetes of reuma patiŽnten.

 

* www.pedicure.nl

Pedicure.nl is een verzameling van bijna alle pedicures in Nederland, makkelijk gesorteerd op provincie. Je kunt ook op een eenvoudige manier een pedicure in je buurt vinden, door op postcode te zoeken.

 

* www.gezondheidszorgwijzer.nl

Een site/gids waar een breed scala aan artsen en hulpverleners bij aangesloten zijn.

 

Medisch Pedicure Mw. E.J. Stolwijk-Kerkman

Jan Gijzenkade 103

2025 BC Haarlem

tel.:023-5371522 / 06-22383798

E-mail adres : p.stolwijk@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

֍ Informatie

֍ De praktijk

֍ Mijn adres

֍ Specialisaties 2

֍ Prijslijst

֍ Tips en weetjes

֍ Handige links

֍ Welkom